Omega 3 – receptgnäll

Ibland undrar man vad folk har bakom pannbenet. Hur kan man i en hälsotidning, senaste Aftonbladet ”Kropp&hälsa”,  under rubriken: Maxa med Omega 3 och i ingressen puffa för att Omega 3 är bra för hjärna och hjärta. För att sedan publicera ett recept i artiklen som innehåller 4 dl grädde till 4 personer!

Jag vet att somliga inte tror att mättat mejerifett är farligt men varför då dra på Omega 3 och dess nyttighet? Konsekvens behövs. För övrigt förstår jag inte heller hur man kan salta en blandning på enbart av fetaost och rökt lax. Förutom att det blir olidligt salt så höjer salt blodtrycket och det kan inte några mängder av Omega 3 ändra på.

Nej, vill du ha ett bra recept på en jordärtkockssoppa utan 4 dl grädde se ovan. Och fortsätt sedan med att göra fyllda filodegsknyten med rökt lax och fetaost som tilltugg. Utan extra salt!

Ps. recepten kommer ursprungligen från Klara Dessers kokbok : Feta fina fiskar.

Etiketter: , , , ,

2 svar to “Omega 3 – receptgnäll”

  1. Lena Says:

    Älskar gnäll när det är vettigt!

  2. lottabrinck Says:

    Jag älskar att gnälla på andras tokigheter men glömmer gärna mina egna…En fläck på karaktären definitivt.
    Samtidigt blir jag så trött på okunskapen. Bara för att man gillar att äta behöver man inte utge sig för att vara expert på mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: