Apelsinschitzlar med pasta

Sitter och läser Dn på webben och helt plötsligt dyker det upp en bild på apelsinschnitzlar som jag känner igen. Och mycker riktigt det  är ett gammalt recept som jag gjorde för DN.s provkök för ett par år sedan…

Kanonrecept om jag får säga det själv. På en tunn skiva fläskschnitzel eller lövbiff lägger man först en tunn skiva skinka och därefter en apelsinskiva och fäster med tandpetare. Steker och serverar med fräst broccoli, purjolök samt pasta. Jättebra. Kolla på länken ovan får ni se.

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: