Nyårsmeny 2009

Får jag lov att fresta med en nyårsmeny som startar med päron och slutar med päron! Helt emot alla högtravade rekommendationer för menymakare med andra ord. Men tro mig ingen av dina gäster kommer att störas av det är för mycket päron…

  • Förrätt: Sallad med päron, avokado, kålrot (!) och bluecheese-sås
  • Huvudrätt: Biff, oxfilé, lammstek eller kyckling serverad med varm örtpotatis och paprika.
  • Dessert: Päron kokta i vin och rosépeppar 

För recept se: kommande sidor:

Etiketter: ,

2 svar to “Nyårsmeny 2009”

  1. Chezsofia Says:

    Päronsalladen till förrätt låter väldigt spännande. Speciellt med kålroten. Bluecheesesås låter förträffligt till!

  2. lottabrinck Says:

    Hoppas du törs prova den någon dag även om det inte blir i morgon…Päron och kålrot är en synnerligen intressant kombination!
    Gott nytt år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: